Medlemsadministration

Medlemsadministration

Medlemssystem:

LSI Badminton anvender holdsport til medlemsadministration. Personer bliver sat på hold med træner, aktiviter og træninger, hvorefter opkrævning kommer iht. hold beskrivelser.

Hvis du allerede har en holdsport profil, så login via:

https://www.holdsport.dk/

- herefter kan du tilmelde hold osv, dette istedet for at oprette nye profiler for hvert hold, det giver bare en masse rod :-)


Nyt medlem?

Ønsker du at blive medlem af LSI Badminton, så alt afhængig af om du er Ungdom, Motionist eller Senior:


Ungdom - brug:

Mandag - https://lsibadminton.dk/klub/l...

Onsdag - https://lsibadminton.dk/klub/l...

Det er ikke sikkert du skal gå på et begynder hold, men så er du registeret og kan derefter flyttes rundt på holdene. De første 14 dage vil du ikke blive opkrævet.


Spørgsmål vedr. ungdom kan rettes til vores ungdomskontakt via ungdom@lsibadminton.dk


Motionist - brug:

https://www.lsibadminton.dk/klu...

- tilmeldings for neden, men derefter er du meget velkommen til at kikke ned i hallen til start af motionist træninger - onsdag eller torsdag, hvis du ikke har spillet meget. Mandag hvis du tidligere har spillet en del.


Senior:

Kontakt ledergruppen, Senior repræsentant


Fastbane:

Kontakt medlem@lsibadminton.dk

- check ledige baner først på 

https://www.lsibadminton.dk/kl...


Hold deltagelse:

Ved start af sæson sættes du normalt på det samme hold, - eller for ungdoms spillere, det hold sæsonen's trænere mener er bedst for dig. Så bruges august måned til at justere deltagelse på holdene, og opkrævning kommer så ca. 1.september. Derfor er det vigtigt at hold tilknytning bliver checket i løbet af august (senest 31.8) - af dig selv, via App eller på Web - så opkrævningen passer når det er tid til betaling.


Udmeldelse fra klubben:

Hvis du ikke længere ønsker at være medlem af klubben, og dermed ikke længere vil/er tilknyttet et hold i klubben, så skriv til medlem@lsibadminton.dk, hvorefter din profil bliver slettet.

Du kan også fravælge hold i Holdsports App eller Web version, så vil din profil dog evt. forblive med holdsport. Dog kan du ikke slette profilen, hvis du har en udestående opkrævning, så skal du henvende dig på ovenstående email adresse.


Andre spørgsmål så skriv til:

medlem@lsibadminton.dk